2011-07-20
 00:45:45

Miniresa i Norge

Hela Familjen Mysig åkte över till de vackra grannlandet Norge och kollade läget över några dagar! Fanns mycket fint att se och det vart flera hundra fotografier tagna under resan, men visar vara några få nu..
Vi fällde baksätet i bilen och la madrass och täcke så sov vi så skönt där bak. Laga mat gjorde vi också, i vårat gasolkök, fungerade riktigt bra. Kände oss som riktiga campare, fast utan tält!
Efter vägarna, mest på landet, sprang alla får lösa så man fick köra lugnt eftersom dem stod vid vägkanterna och beta, de var lite roligt att se
Resan gjorde vi för att få åka och se trollstigen och Geiranger, riktigt fint var de där och också efter vägen fanns de en hel del ställen vi var tvugna att stanna på för att kika och fota! Smala vägar var det och massor att vattenfall att kolla på under nästan hela resan! Jättemysigt!


Erika
PUBLICERAT: 2011-07-22, 10:30:40 | URL: http://risgatan5.blogspot.com

Vilken mysig resa ni gjorde, charmigt att sova i bilen så där och laga maten på gasolgrill..Skönt att campa utan att behöva sova i ett fuktigt tält :) super fina bilder! nu kanske man måste planera in en bilresa till Norge någon gång i framtiden..Det såg så fint ut :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Hem & Inredning